vineri, 17 decembrie 2010

Scrisoare pentru Mos Craciun


Draga Mosule,


Stiu ca nu ti-am mai scris de foarte mult timp, insa iti scriu acum, luandu-mi inima in dinti.Multi nu inteleg care este treaba cu Craciunul.Cei mai multi cred ca este vorba doar despre a darui si a primi cadouri.Este foarte frumos sa primesti cadouri.Si eu la randul meu imi doresc ca toti ceilalti foarte multe, dar sunte alte lucrui mai valoroase ca acestea cum ar fi ca familia ta sa iti fie aproape , sa ai cu cine sta langa brad asteptandu-te pe tine .
Stiu ca anul acesta nu am fost asa cuminte si stiu ca tu le vezi pe toate ,Mosule, dar mai stiu ca tu esti bun si ma vei ierta.Dar nu iti voi cere jucarii , doar o raza de lumina.Una care i-ar face pe toti un pic mai buni.
Imi doresc ca acest Craciun sa fie unul ca in povesti , sa fiu alaturi de familia mea inconjurata de multa caldura si iubire.Imi doresc ca la poalele bradului sa gasesc o scrisoare pentru parintii mei , cu care sa le mai incalzesti inimile si o cheita cu care sa le deschid sufletu care este incuiat in cutia ce-a plina de probleme.
Sa stii ca prajiturile cu scortisoara ale mamei te asteapta si anul acesta impreuna cu un pahar de lapte langa bradul impodobit de mine .
Te pup draga Mosule si te astept de Craciun sa-mi bati in geam .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu